The Konjac Spronge

Den originale Konjac Sponge fra The Konjac Sponge Co.™ er en serie af 100% naturlige rensesvampe, der giver dig en behagelig og effektiv måde at rense huden på. Du kan bruge dem alene eller sammen med et renseprodukt. Svampene er de blødeste og mest skånsomme på markedet. Findes både til ansigt og krop.

Du vil opleve:
At svampen både renser og eksfolierer huden, så den får en sundere glød og færre urenheder.
At blodgennemstrømningen bliver stimuleret og øger væksten af nye hudceller.
At din hud føles mere frisk og velplejet.

Til alle hudtyper:
I sortimentet finder du svampe som er specielt udviklet den enkelte hudtype – De findes også til børn, babyer, mænd og kæledyr. Svampene er blandet med naturens fineste og reneste ingredienser for at opnå den ønskede effekt.

Konjac Sponge-svampene er udviklet af konjac-planten, en asiatisk kartoffelplante, der er blevet brugt til skønhedsbehandlinger i mere end hundrede år i Japan, da den har vist sig at være effektiv og skånsom på sart hud.

Rensesvampene er helt biologisk nedbrydelige og lavet af sundt plante-materiale uden kunstige farve- eller tilsætningsstoffer. Amorphophallus konjac-planten er alkalisk og fyldt med gode indholdsstoffer som vitaminerne A, E, D, B1, B2, B6, B12 og C, proteiner, kulhydrater, jern, fosfor, kobber, zink og folinsyre.

The Konjac Spronge er:

  • Markedets reneste og blødeste kvalitet
  • Fri for tilsætningsstoffer, farvestoffer og parfume, der kan irritere huden
  • Ikke testet på dyr
  • Håndlavet under gode arbejdsforhold i Sydkorea
  • 100 % nedbrydelig