iS Clinical – innovativ hudplejeserie med de bedste ingredienser

iS CLINICAL er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE. Produkterne er baseret på exceptionelle, resultatorienterede anti-aging og hudplejeoptimerende formler. Ingredienserne indhentes fra hele verden, og hver eneste ingrediens er klinisk testet.
INNOVATIVE SKINCAREs team af læger og forskere har udviklet og brugt den mest avancerede forskningsteknologi til minutiøst design af hudplejeprodukter, der leverer sikre, positive resultater – her og nu og på lang sigt.
iS CLINICALs produkter er værdsat og anbefalet af ledende dermatologer, plastikkirurger, læger og hudplejere. Eksperterne fra INNOVATIVE SKINCARE følger de højeste etiske standarder, når de videreudvikler hudplejevidenskaben for at leve op til deres mission om at forbedre din livskvalitet.
INNOVATIVE SKINCARE arbejder engageret for at forbedre hudens sundhed ved at udvikle produkter af absolut højeste kvalitet. Ydermere forsker de konstant i nye effektive behandlinger til vores hudplejekunder, så de kan få det optimale og mest effektive resultat.