Til dig, der ønsker vægttab

-uden slankekur.

Til dig som gerne vil ned i vægt, ved hjælp af nye små ændringer i hverdagen, en gang for alle, og finde den unikke løsning der passer til dig og dit liv. Du kommer til at spise og nyde den mad du kan lide, og lære at stoppe når du ikke er sulten mere.

Jeg hjælper dig step by step, for kun du kender svaret- det er dit liv.

Du har allerede alt hvad der skal til. Jeg viser dig vejen, og du tager et skridt af gangen.

Så er du træt af slankekure, regler og quickfix der ikke virker ?

Så er det ikke dig der er noget galt med.

Vil du hellere :

  • opnå varig vægttab
  • slutte fred med regler
  • spise og nyde dejlig mad
  • få et lettere liv og nyde det.

Mad skal være næring ikke terapi.  

Jeg er uddannet Vane Coach hos Livsstilhuset i Århus ved Morten Elsøe.

Jeg har selv i årevis arbejdet med vægttab, bla. har jeg arbejdet som konsulent for De Danske Vægtkonsulenter og for Sense. Løbende har jeg uddannet mig som Mentor i Mad og Psyke. Alt dette har lært mig at det sjældent handler om mad, men meget om måden vi tænker på os selv og om mad på. Kurtanker og regler er ofte alt eller intet, noget er sundt, andet er absolut usundt, forkert eller direkte forbudt. Alt for svært at finde ud af og umuligt at overholde i ret lang tid af gangen.

Så bestil tid til en samtale på 25131355 eller post@dermalcare.dk.

Jeg tilbyder møder på mit kontor eller via skype og telefon, det er helt op til dig, hvad du bedst kan lide.

  •  1.session (særpris) kr. 400,00  – så kan du teste om det er det rigtige for dig, uden en stor   udskrivning.
  •   3 sessioner kr. 2697,00  ( 899,00 pr gang)
  •   6 sessioner kr. 4794,00 (799,00 pr gang)
  •  10 sessioner kr. 7490,00 ( 749,00 pr gang)                     Vi har altid et valg