Beauty Angel

Beauty-Angel-lys

Mange teenagere har fået imponerende resultater ved brug af Beauty Angel Booster, da den har en stor effekt på uren hud og acne. Til teenageren som har uren hud eller acne anbefaler vi vores Teenage ansigtsbehandling kombineret med vores Beauty Angel Booster.
BOOK ONLINE HER

Beauty Angel har også mange andre gode fordele, som du kan læse mere om nedenunder.

Ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres. Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Vi ved, at denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastin-fibre. Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Samtidig er behandlingen afslappende og yderst behagelig.
Vi ved også at hudens ældning er påvirket af en lang række faktorer. Kliniske undersøgelser har vist, at collagen lyset kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent.

BEMÆRK : Unge under 25 år har maksimal collagen i kroppen. De kan til gengæld opnå rigtig gode resultater med Beauty Angel behandlinger f.eks. i forbindelse med acne og uren hud.

Beauty Angel lysterapi er ideel i kombination med andre behandlinger, og er den perfekte måde at afslutte en hudplejende behandling.
Denne unikke biostimulerende Beauty Angel lysteknologi opfylder ønsket om en særlig blid men yderst effektiv skønhedsbehandling.

Fordele og resultater

• Stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron
• Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
• Reducerer hævelser og mørke rander under øjnene
• Reducerer fine linjer og rynker
• Reducerer pigment, ældningspletter og fregner
• Synlig anti-aging effekt
• Giver en strålende glød og en glat/fast og velplejet hud
• Fantastisk til reducering af strækmærker
Uren hud og acne reduceres markant
• Uden UV- derfor velegnet til alle hudtyper

Resultaterne af Beauty Angel lys hænger direkte sammen med hudens alder og dens aktuelle sundhedstilstand. I observationsstudier har over halvdelen af forsøgspersonerne, allerede efter ti behandlinger, bemærket en betydelig reduktion af fine linjer og rynker i ansigt og hals området.

beauty angel lys aldring
Efter ca. 10 behandlinger var forbedringerne synlige for størstedelen af brugerne. Også den tydelige forbedring af hudens fasthed og elasticitet over hele kroppen blev bekræftet af alle forsøgspersonerne. Efter afsluttet behandling fortsætter collagen- og elastin syntese processen et stykke tid endnu.

Hos Dermal Care har vi tre modeller:

BEAUTY ANGEL “RELAX”
Beauty Angel Lys behandling er allerede en stor succes i Danmark. Ved første øjekast kan den ligne et solarie. Den har derimod en modsat effekt af et solarie. Beauty Angel Lys går nemlig ind og genopbygger, forynger og forbedre huden uden at give farve. Beauty Angel har en klinisk dokumenteret effekt, som giver en glat og smuk hud. Beauty Angel “RELAX” er modellen til hele kroppen.
Behandlingen tager 20 minutter.Beauty-Angel-lys
Du kan sparer op til 25 % pr. behandling ved køb af klippekort.

Priser på Beauty Angel “Relax”

1 behandling  – 99,00 DKK
Klippekort  8 beh – 699,00 DKK
Klippekort 12 beh – 999,00 DKK
Klippekort 20 beh – 1499,00 DKK

BOOK ONLINE HER


BA-Chair

BEAUTY ANGEL “Booster”

Denne model er skræddersyet til ansigt, hænder og bryst, da den er 5 gange kragtigere end Beauty Angel “Relax”. Lys i 3 forskellige aktive spektre (Orange 590nm, rød 670nm og NIR – nær infrarød 820nm) virker endnu bedre i dybden af huden. Andre etablerede systemer som LED lys arbejder ved enkelte lysspektre af gangen og kan ikke samlignes. Omfattende undersøgelser af et hud-fysiologisk institut, samt et forskningsprojekt fra University of Ulm, bekræfter den fremragende effektivitet af den nye Beauty Angel “CHAIR” lysteknologi, der arbejder med samtidig anvendelse af de 3 lysspektre. Beauty Angel lyset er beroligende på sin helt egen måde, og super godt terapi lys hele året rundt.

Behandlingen tager 10 minutter.
Du kan sparer op til 25 % pr. behandling ved køb af klippekort.

Priser på Beauty Angel “Booster”

1 behandling – 200,00 DKK
Klippekort 5 beh – 895,00 DKK
Klippekort 9 beh – 1495,00 DKK
Klippekort 13 beh – 1995,00 DKK

BOOK ONLINE HER

Collagen ansigtsbehandling

Vil du have hurtigere resultater med fokus på én bestemt hudtilstand, så vil denne ansigtsbehandling være noget for dig. Ansigtsbehandlingen er en “spot on” behandling hvor der fokuseres enten på:

  • Tør hud
  • Rynket og slap hud
  • Uren og fedtet hud

Essensen i denne behandling er at du får en specialmaske på samtidig med at du sidder i Beauty Angel Boosteren. Dette giver en synergieffekt af maskens virkning samt lyset fra Beauty Angel.
399,00 DKK
BOOK ONLINE HER


Beauty Angel ELT ´INTENSIVE´

download (3)Denne nye Beauty Angel ELT er den perfekte måde at afslutte en hudplejende behandling på. Mens du ligger med maske på, kan du med denne Beauty Angel få endnu større effekt ud af maskens virkestoffer, da den trænger endnu dybere ned i huden. Samtidig har den en beroligende og stimulerende effekt.
Lys i 3 forskellige aktive spektre (Orange 590nm, rød 670nm og NIR – nær infrarød 820nm) virker endnu bedre i dybden af huden. Andre etablerede systemer som LED lys arbejder ved enkelte lysspektre af gangen. Omfattende undersøgelser af et hud-fysiologisk institut, samt et forskningsprojekt fra University of Ulm, bekræfter den fremragende effektivitet af den nye Beauty Angel ELT lysteknologi, der arbejder med samtidig anvendelse af de 3 lysspektre. Systemet, der også kaldes ´Multiwave Stimulight´ bevirker en synergieffekt ved at anvende forskellige lysspektre samtidig.

Behandlingen tager 10 minutter. mens du ligger med maske på i din ansigtsbehandling.
Tillæg på 200,oo DKK kommer oveni i din ansigtsbehandling.
Hvis du booker online, skal du blot vælge din ønskede ansigtsbehandling og til vælge Beauty Angel Intensive som tilvalg.
BOOK ONLINE HER


behandlingsskema beauty angel lys

Afhængig af ens alder og hudtilstand skal man tage 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagenproduktionen. Når opstartsbehandlingerne er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov. Der er mulighed for køb af klippekort hvor du kan sparer op til 25 % pr. behandling.

Afbud er på lige vilkår som de øvrige behandlinger.
Englene er godt booket op, og derfor er det vigtigt man ikke er forsinket.

Behandlingen frarådes hvis man får medicin, som gør huden lysfølsom.

Før og efter billeder:

Test fra forskellige magasiner

Klik på billedet for at se teksten af Beauty Angel Lys.

Magasinet Q

Magasinet Skøn

Eurowoman

Magasinet Psykologi

Kosmetik 1/2014