Jane Iredales nye forårskollektion indfanger naturens naturlige, skinnende farver i friske nye nuancer til både øjne, læber og kinder. Om looket skal være diskret eller have kapow, så gør denne kollektion det let at skinne igennem. Udnyt dagen og strål om kap med solen!

Kom ind forbi klinikken eller køb på vores webshop

Vi har lavet et godt tilbud til dig i anledningen af Valentinsdag d.14 februar og fordi vi flytter i nye lækre lokaler d. 2 februar i Brandt Passage 29, sal. 5000 Odense C

Vores Valentins tilbud 2019 giver glød, fugt og velvære.

Du får:

– Afrensning af huden
– Hudanalyse
– Diamantslibning
– Massage
– Maske
– Beauty Angel Booster
– Afsluttende cremepleje
– Vejledning i hjemmepleje

Din pris: 500,- Spar: 265,-

Book online her: https://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=128

Valentins tilbudet kan købes fra d. 2/2 – 14/2-2019
NB: Tilbudet skal indløses inden for 3 måneder fra købsdatoen for at få denne rabat. Efter de 3 måneder vil gavekortet have en værdi af 500 kr.

Vi håber at se dig til vores åbningsreception d. 2/2 i Brandts Passage 29, 1 sal i tidsrummet kl. 10.00-14.00.

Mange hilsner
Winnie Brandt Larsen

Merry Christmas from Tan Luxe. THE FACE OIL 10 ML. & THE BODY OIL 15 ML.

Her kan du gøre et rigtig godt køb til kun 249,-

THE FACE: (medium/dark)
Transformer din yndlingsfugtgiver, -serum eller ansigtsolie til en anti-ageing selvbruner. The Face Anti-Age er spækket med Tri-Collagen Booster, der forvandler mat, farveløs hud til en ungdommelig teint. Giver din hudplejeroutine et boost med glycopeptider, hindbærkerneolie, Aloe Vero og E-vitamin.

THE BODY: (medium/dark)
Ved at blande et par dråber i din fortrukne kropsolie, creme eller lotion, opnås et solbeskinnet look fuld af glød. Produktet indeholder hindbærfrøolie og vitamin E samt en række gavnfulde ingredienser, der har en opstrammende effekt på huden. Efterlader ingen striber. Lugtfri.

Let´s Party Finishing Touch (LIMITED EDITION) Juletilbud 2018

Dette kit indeholder Jane Iredales bestseller
– Just Kissed Lip & Cheek Stain
– Deluxe-prøve på PureLash Exstender & Conditioner
– Deluxe-prøve på Longest Lash Marscare – Black Ice.

Med de unikke peptider i Just Kissed Lip & Cheek Stain får læberne synlig fylde og et naturligt farvestrøg på læber og kinder.

Pris 245,- Værdi: 498,-

Juletilbud fra Exuviance 2018 består af Deep Hydration, SkinRice Bionic Tonic og Triple Microdermabrasion Face Polish til en samlet pris på kun 899,- Normalprisen er 1397,- Du sparer 498,-

Triple Microdermabrasion Face Polish:

En eksfolierende peeling med tripleeffekt – stimulerer cellefornyelsen, fjerner tørre og døde hudceller og giver huden glans. Regelmæssig anvendelse giver en klarere og mere jævn hud. Anbefales ikke til irriteret og ekstra følsom hud, f.eks. rosacea.

Deep Hydration Treatment – Vinder af Danish Beauty Award 2017

Deep Hydration Treatment fra Exuviance er en fugtgivende ansigtsmaske, som kombinere flere teknologier og dermed styrker din hud mod de daglige påvirkninger, f.eks. forurening.

 • Styrker hudens barriere og fylder hudens fugtreserve op
 • Neutraliserer den negative effekt af omgivende miljøfaktorer
 • Genskaber hudens smidighed og spændstighed

Anvendelse

Masken påføres på ansigt og hals. Lad masken sidde i 15 minutter, hvorefter den renses af. For optimal fugt kan du med fordel også anvende masken under din natcreme, mens du sover.

Alle produkter fra Exuviance indeholder frugtsyre.

Masken er kåret som “Årets ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel” af Danish Beauty Award 2017.

SkinRise Bionic Tonic:

Opfriskende pads, som anvendes om morgenen efter toner/tonic og før dagprodukter. Produktet masseres let ind i huden. Genfugter og modvirker rynker og fine linjer. Giver huden en vidunderlig glans om dagen og er et meget godt fundament til makeup.

Vi har fornøjelsen af at præsentere to meget spændende nyheder fra Exuviance: Detox Mud Treatment og Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence

Detox Mud Treatment er en vidunderligt cremet ansigtsmaske, som er nem at lægge på. Den renser i dybden, minimerer negative effekter af forureninger og balancerer fedtet hud meget effektivt. Den silkebløde sammensætning og de aktive ingredienser skaber en frisk følelse og fornyet glød. Pris: 449,-

Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence virker forbedrende på hudens mikroflora, styrker hudbarrieren og fugter huden. Hermed bliver huden mere modstandsdygtig over for ydre påvirkning, f.eks. forureninger og faktorer, som kan have en irriterende effekt. Essensen hjælper også efterfølgende produkter med at virke i huden så optimalt som muligt. Den lette og milde sammensætning absorberes hurtigt i huden og fedter ikke. Er egnet til alle hudtyper, herunder også følsom hud.  Pris: 449,-

 

 

Vi har fået en masse nye flotte farver fra Jane Iredale til at lave det perfekte efterårslook.
Dette øjenskyggekit “Purple Rain” er en af nyhederne. Brug farverne hver for sig eller sammen for at skabe lige præcis det look du har brug for.

Vi har glædet os ekstremt meget til at fortælle jer at der nu er en ny produktlinje at finde i butikken!
TAN-LUXE – Et revolutionerende tanning brand. Her kan man forvente en serie, der giver fantastisk og naturlig glød med produkter til både krop og ansigt – som intet har at gøre med gammeldags, tungt pigmenterede selvbrunere. Tan-Luxe kalder konceptet Transparent Tanning, og det er den mest naturlige, lugtfri og skjoldfri løsning på markedet.
Vi glæder os meget til at introducere jer for produkterne på klinikken der kan bevare sommergløden året rundt, vi er allerede, her i butikken, ellevilde!!

Er du klar til at smide de overflødige kilo en gang for alle og få en slankere hverdag med mere overskud og energi?
Kostprogrammet “Sense – Slank med fornuft”, er nemt og fleksibelt at følge – og du er aldrig alene.

Se videoen herunder og lær de enkelte redskaber i Sense – som kan hjælpe dig til at ændre spisevaner. Se hvad en spisekasse er for en størrelse, og hvordan du fylder en spisekasse ved hjælp af håndfulde. I slutningen af videoen ser du, hvordan spisekasserne hjælper dig til at komme videre, når du er “faldet i”.

Vi har altid hold om onsdagen i tidsrummene 12-14 og 16-18. Er det din første gang, får du en individuel gennemgang af kostprogrammet, inden du kan starte på et hold.

Ring på 25 13 13 55 for at aftale din tid.

 

Fremhæv dine fortrin med et af de to nye GreatShape Contour-kits fra Jane Iredale, hver med en trio af varme eller kølige nuancer. Skab overskrifter med et glødende look i tre superlette trin; contour, blush og highlight.

GreatShape Contour-kit er en fantastisk måde at kunne fremhæve sine kindben og give mere form og kant til dit ansigt. Ved hjælp af en lys/skygge effekt på makeuppen, kan du rent faktisk ”snyde” dig til et slankere og mere markeret ansigt – også selvom du foretrækker en naturlig makeup.

 

GreatShape Contour-kit er tilgængeligt i to nuancer; WARM og COOL

WARM:

 • Highlight: varm, mat champagne
 • Blush: mat fersken
 • Contour: varm, medium mat brun

COOL:

 • Highlight: kold, mat vanilje
 • Blush: let kold pink
 • Contour: medium mat brun

 

INDHOLD OG FORDELE:

 • Du får hele tre matte nuancer i hvert kit
  • Contour for et defineret look
  • Highlight for at lysne og fremhæve
  • Blush for et afsluttende glow-from-within touch
 • Faste farver der er lette at blende
 • Illustreret guide til let påføring i forhold til ansigtsform
 • Slankt ‘rose gold’ etui med spejl

 

Opnå et flottere resultat ved at påføre GreatShape Contour-kit med Jane Iredales to nye pensler. De er dyrevenlige og bruger luksuriøse, bløde, syntetiske hår til at levere den bedste påføring og dækning.

 

NY BLENDING/CONTOUR PENSEL:

En stor, vinklet, medium-blød, alsidig syntetisk pensel til at fremhæve og blende. Også ideel til påføring af blush.

NY CONTOUR PENSEL:

En stor, flad pensel med tætte syntetiske børstehår til contouring langs kindben, pande og kæbelinje.

 

FORDELE:

 • Udviklet med natron- og taklon-fibre, der er det overlegne alternativ til naturhår
 • Let at rengøre og tørre
 • Fibrene fælder og knækker ikke