Dermaroller

Dermaroller, den Orginale Dermaroller til hjemmebrug og den fantastiske og effektive e-Dermastamp til klinikbehandlinger.

Om Dermaroller:


Med udviklingen af Dermaroller® har Horst Liebl sat en ny standard indenfor medicinsk teknologi. Grundlæggeren af Dermaroller™ har perfektioneret Micro-needling (kendt på markedet siden 50′erne) og revolutioneret funktionaliteten. Liebl’s nåle, hvis nålelængde var nøje udviklet og gennemtænkt, gjorde det muligt at nå de hudlag, man ønskede, for at kunne behandle et større hudområde. Derved opnåedes optimale resultater af behandlingen.

Idag er de nr. 1 i verden indenfor produktion af medicinske ruller med mikronåle og de fortsætter deres bestræbelser på hele tiden at forbedre værktøjet. Dermaroller-konceptet har været anvendt til mere end 1.000.000 behandlinger i løbet af de sidste 3 1/2 år og er idag repræsenteret i 55 lande. Behandlingen har vist sig at være en stor hjælp for mange.

Dermroller

er en skånsom og smertefri behandling til synlig forbedring af hudens udseende og struktur, primært i ansigtet, på halsen og på brystet.

Selve værktøjet er en lille rulle med 192 0,20 mm lange ultrafine mikronåle, hvilket er lige præcis nok til at penetrere overhuden (epidermis), men for korte til at nå de overfladiske nerveenheder i læderhuden (dermis). Derfor er denne behandling fuldkommen smertefri. Behandlingen giver højest en kildrende fornemmelse.
Huden rulles blidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange. Positive virkninger i huden vil opleves efter kun ganske få behandlinger. Der opnåes en mere glansfuld og transparent hud og grove porer, rynker og fine linier mindskes.

Om e-Dermastamp:


Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk Micro-needling / transdermal overførsel fra producenten af den originale Dermaroller®. En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af medicinsk stål. eDermastamp® anvendes sammen Dermaroller® CIT-Solution, som er et medicinsk produkt klassificeret i klasse 3 iht. medicinsk udstyr og består af en kombination af hyalyronsyre, mineraler, vitaminer og peptider.

Anvendes til:

⦁ Akne -ar
⦁ Strækmærker
⦁ Ar efter forbrænding
⦁ Rynker
⦁ Mesoterapi
⦁ Neo-collagenesis
⦁ Gennemfugtning af huden
⦁ Cellestimulation

Behandlingsforløb: 3-4 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Ved behandlingen udnyttes kroppens regenerations- proces, idet cellefornyelsen stimuleres. Dette fører til produktion af nyt kollagen. Hudens tykkelse, struktur og gennemsigtighed forbedres.
Gentagne behandlinger med eDermastamp® forbedrer hudens overordnede struktur. eDermastamp® behandlingen gennemføres med bedøvelsescreme og kan stort set ikke mærkes. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. Her vil de specielt udviklede Natural Line produkter være en stor hjælp.
Det patenterede eDermastamp® er ISO og CE certificeret iht. ISO 13485 for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret til transdermal overførsel

  • Home care kit