Man skal ikke finde sig i smerte

Hver onsdag er kranio-sakral-terapeut og akupunktør Winnie Kyster på klinikken. Tider kan bookes på 81 11 09 50 el. winnie.kyster@plus-life-dk

Akupunktur anvendes primært til at behandle veldefinerede smertetilstande i muskler og led, migræne og spændingshovedpine. Man kan også anvende akupunktur til at forsøge at lindre kvalme i forbindelse med graviditet, samt kvalme, hedeture og andre gener relateret til kræft.

Akupunktur afhjælper en lang række lidelser og for at få den optimale behandling, lægges der stor vægt på samtalen med klienten. Naturligvis tilbydes denne i trygge og hyggelige omgivelser.

For at kroppen kan fungere optimalt, skal den være i såkaldt homøostase (i balance).  De fleste har hørt om yin og yang,  som er to komplementære og uafhængige principper. Er der ex. for lidt yin er der mere yang og omvendt. Er der er misforhold mellem de to, opstår der ubalancer og dermed sygdomme.

Akupunktur, Øreakupunktur og Cupping er behandlingsformer,  som anvendes enten alene eller i kombination med Kranio-Sakral-Terapi.

Læs mere om akupunktur på  http://www-plus-life.dk

Winnie Kyster

81 11 09 50

winnie.kyster@plus-life.dk

winnie.kyster@outlook.dk

www.plus-life.dk

Winnie Kyster