Hænder og Fødder

Håndbehandling eller Manicure – Fodbehandling eller Pedicure… Kald det hvad du lyster. Betydningen er den samme.

Hos Dermal Care er vi autoriseret CND forhandler, hvilket betyder at vi har den faglige viden, produkter og uddannelse til at kunne lave et flot og professionelt resultat som er baseret på velvære og forkælelse.

Ønsker du en mere målrettet fodbehandling såsom fjenelse af genstridigt hård hud, ligtorne osv skal du henvende dig til vores fodterapeut Edith på 66127600.

Læn dig blot tilbage og nyd din behandling hos Dermal Care.

Disse behandlinger kan bookes på 25131355. De kan ikke bookes online.

Manicure – Håndbehandling
Dine hænder bliver bløde samt dine negle vil fremstå pæne og præsentable.
475,00 DKK 

Læs mere om manicure her

Din behandling indeholder en lækker peeling af hænder og underarm, neglene files i passende længde samt dødt neglevæv fjernes fra neglen. Efterfølgende får du en dejlig håndmassage efterfuldt af en genopbyggende håndmaske som er smækfyldt med vitaminer og antioxidanter. Behandlingen afsluttes med neglebåndsolien Solaroil som for 5.år i træk er kåret som den bedste negleolie på markedet.

Pedicure – Fodbehandling
Læn dig blot tilbage og nyd denne velfortjente behandling af dine fødder som bærer dig rundt igennem hele livet.
475,00 DKK 

Læs mere om pedicure her

Behandlingen begynder med et stimulerende fodbad, herefter bliver din fødder og underben eksfolieret med en lækker peeling. Dødt neglevæv fjernes fra neglen og neglene tilfiles. Det yderste hårde hud fjernes med fodfil. Efterfølgende får du en dejlig fodmassage efterfuldt af en genopbyggende fodmaske, som er smækfyldt med vitaminer og antioxidanter. Behandlingen afsluttes med fodcreme og neglebåndsolien Solaroil som for 5.år i træk er kåret som den bedste negleolie på markedet.
OBS: Vi behandler ikke ved fodsvamp, fodvorter og andre smitsomme sygdomme.