NYT GreatShape Contour-kit fra Jane Iredale

Fremhæv dine fortrin med et af de to nye GreatShape Contour-kits fra Jane Iredale, hver med en trio af varme eller kølige nuancer. Skab overskrifter med et glødende look i tre superlette trin; contour, blush og highlight.

GreatShape Contour-kit er en fantastisk måde at kunne fremhæve sine kindben og give mere form og kant til dit ansigt. Ved hjælp af en lys/skygge effekt på makeuppen, kan du rent faktisk ”snyde” dig til et slankere og mere markeret ansigt – også selvom du foretrækker en naturlig makeup.

 

GreatShape Contour-kit er tilgængeligt i to nuancer; WARM og COOL

WARM:

 • Highlight: varm, mat champagne
 • Blush: mat fersken
 • Contour: varm, medium mat brun

COOL:

 • Highlight: kold, mat vanilje
 • Blush: let kold pink
 • Contour: medium mat brun

 

INDHOLD OG FORDELE:

 • Du får hele tre matte nuancer i hvert kit
  • Contour for et defineret look
  • Highlight for at lysne og fremhæve
  • Blush for et afsluttende glow-from-within touch
 • Faste farver der er lette at blende
 • Illustreret guide til let påføring i forhold til ansigtsform
 • Slankt ‘rose gold’ etui med spejl

 

Opnå et flottere resultat ved at påføre GreatShape Contour-kit med Jane Iredales to nye pensler. De er dyrevenlige og bruger luksuriøse, bløde, syntetiske hår til at levere den bedste påføring og dækning.

 

NY BLENDING/CONTOUR PENSEL:

En stor, vinklet, medium-blød, alsidig syntetisk pensel til at fremhæve og blende. Også ideel til påføring af blush.

NY CONTOUR PENSEL:

En stor, flad pensel med tætte syntetiske børstehår til contouring langs kindben, pande og kæbelinje.

 

FORDELE:

 • Udviklet med natron- og taklon-fibre, der er det overlegne alternativ til naturhår
 • Let at rengøre og tørre
 • Fibrene fælder og knækker ikke

Nyeste medlem i iS CLINICAL-familien – den revolutionerende GENEXC SERUM

GENEXC SERUM har en revolutionerende formel, som består af iS CLINICALs egen unikke patenterede Extremozymes® teknologi, der bevist gennem kliniske studier, beskytter og reparerer DNA-skader. Med GENEXC SERUM stimuleres generne, hydreringen af  huden , den antioxidante beskyttelse samt hudens barrierefunktion, og samtidig nedsættes anti-aging processen.

GENEXC SERUMs avancerede og synergistisk formel af antioxidanter, koblet sammen med iS CLINICALs særlige Extremozyme® teknologi. GENEXC SERUM er klinisk bevist gennem både ORAC test og et omfattende klinisk studie, at GENEXC SERUM aktiverer generne og ”befaler” cellerne at ”vende tilbage til ungdommen.

 GENEXC SERUM er målrettet til især to målgrupper:
1. Folk i 20’erne og 30’erne, hvor man ønsker at bibeholde hudens ungdommelighed.

2. Overbehandlet hud, som er blevet tynd efter mange års behandlinger (typisk folk over 40 år), hvor der er behov for at genopbygge huden.

GENEXC SERUM kan desuden bruges af både mænd og kvinder.

FORDELE
 • Forbyggende
 • Overlegen antioxidant beskyttelse
 • Hjælper med at forbedre hudens sundhed
 • Hjælper med at forbedre hudens tone og elasticitet
 • Understøtter cellernes regenerering og metabolisme
 • Giver naturlig lysning af huden
 • Fri for parabener
VELEGNET TIL
 • Tynd hud samt hud med lav elasticitet
 • Hud med uensartet teint
 • Tør, normal, fedtet, kombineret og/eller sensitiv hud
 • Alle hudtyper

RevitaLash Eyelash Conditioner

Vi har fået den mest prisvindende og gennemtestede eyelash conditioner der findes på markedet
Dens avancerede formel stimulerer vipperødderne til produktion af længere vipper samtidig med, at vippernes livscyklus forlænges.
Revitalash Advance Eyelash Conditioner kan også bruges til jer som har Eyelash exstensions på

Pris: 899,- (3,5 ml)
Pris: 699,- (2 ml)

Vi tilbyder nu gel polish

Vi tilbyder nu gel polish

Som noget nyt tilbyder vi nu gel polish, som alternativ til vores shellac behandling. Der er et hav af farver, at vælge i mellem og vi er sikre på det bliver din favorit, til de perfekte sommer-negle.

Som noget helt nyt tilbyder vi også termo-farver, som skifter farver afhængig af om du har det koldt eller varmt. Udover det kan vi med vores gel polish, lave den flotte glansfulde overflade som med shellac, men også en mat finish som kan gi’ et super råt look.

Kom forbi butikken og se alle vores nye farver

 

 

 

Makeup Event

Makeup event
Den 18 maj holder vi en inspirerende event.
Sidst vi holdte makeup event med makeupartist Christine var det en kæmpe succes. Hvis du ikke fik bestilt tid sidst, får du nu muligheden igen. Denne gang vil Camilla fra Dermal Care også være med til at lægge makeup, så i vil have mulighed for at komme 2 samtidig.

Der betales 100 kr. i depositum, som bliver refunderet på dagen ved køb af Jane Iredale produkter.

HUSK AT DU SKAL BOOKE TID

Vi glæder os utrolig meget til en hyggelig dag med en masse lækker makeup.

RidgeFx™ – Til de flossede og tørre negle

RidgeFx™

RidgeFx™ er en rillefylder, der både udfylder riller, maskerer fejl og ujævnheder i naturneglens overflade, og giver et lyst og smukt finish. Den eliminerer behovet for at buffe naturneglen, da den maskerer de småfejl, ujævnheder, riller eller linjer der kan være i naturneglen. Neglene både føles og synes øjeblikkeligt mere jævne og ensartede og naturneglen bliver lysnet for en smuk glød.

RidgeFx™ har OPTIFIL TECHNOLOGY™, der betyder at mikrosfærer udfylder riller og overfladefejl samtidig med at blødgørende ingredienser giver fleksibilitet, der gør at produktet ikke chipper.

Anvendelse:

Uden farve: få et helt naturligt look, og brug kun RidgeFx™ og VINYLUX™ Weekly Top Coat. Læg to tynde lag RidgeFx™ og afslut med Weekly Top Coat.

Med VINYLUX™: Brug RidgeFx™ inden farvelakken påføres, og afslut med Weekly Top Coat.

 

 

 

Skøn nyhed fra IS CLINICAL

NECKPERFECT COMPLEX

Vi har fået en skøn nyhed fra IS Clinical. NECKPERFECT COMPLEX får din hals, kæbelinje og halsudskæring til at se pænere samt mere opløftet og opstrammet ud. Denne nye og fantastiske anti-aging formel giver huden en skånsom peeling, som mindsker fine linjer og rynker samtidig med, at den i høj grad styrker din hudtone og -tekstur.
Ud over at indeholde en stærk kombination af blandede frugtsyrer, indeholder NECKPERFECT COMPLEX også sjældne botaniske ingredienser som er med til at styrke hudens smidighed og elasticitet samtidig med, at det virker anti-inflammatorisk. NECKPERFECT COMPLEX indeholder også gummi-akacie og hydrolyseret rhizobiangummi, som straks hjælper med at blødgøre, opstramme og formgive huden. Hydrolyseret quinoa beskytter huden mod miljøbelastninger, mens den samarbejder med hyaluronsyren for at give en optimal hydrering af huden. Derudover bidrager hydrolyseret risprotein og vitamin B5 til at styrke kollagenproduktionen og forbedre cellernes stofskifte.

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vi har nu fået tilknyttet en webshop, så du hurtigt og nemt kan købe alle dine yndlingsprodukter uden at skulle forbi butikken. Her på siden vil vi løbende holde jer opdateret om forskellige nyheder. Rigtig god fornøjelse med vores nye site!