Permanent makeup – Mikropigmentering

Hos Dermal Care tilbyder vi permanent makeup af højeste standard. Vi er uddannet hos Nouveau Contour, som er et af verdens største og førende mærker indenfor permanent Makeup, og medicinsk mikropigmentering. Farven lægges gennem nåle ind i det øverste hudlag, hvor nålene er perfekt tilpasset den tykkelse hud der arbejdes på, alt efter om det er læber, øjne eller bryn. Den højteknologiske computer som nålen er tilsluttet, varierer også i hastighed og tryk, alt efter hudens struktur. Dermed er du som kunde sikret at makeuppen kan udføres med yderst præcision. Nouveau Contours farver er naturligvis EU godkendte samt allergivenlige og specielt udviklet til denne type behandling.

Permanent makeup er blevet et naturligt valg inden for skønhedsbehandlinger. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlig korrigering, kan enhver kvinde opnå et velplejet udseende. Formålene med at få lavet permanent makeup er mange, og det laves af mange forskellige grunde. Så længe man er fyldt 18 er der ingen aldersgrænse og mange kan have gavn af behandlingen. Følgende kan være gode grunde til at få lavet permanentmakeup:

– Sparsom hårvækst ved øjenbryn & vipper
– Kosmetisk allergi
– Asymmetri
– Følsomme øjne eller hud
– Bruger af kontaktlinser
– Spar tid
– Visuelle begrænsninger / dårligt syn
– Ustabile hænder
– Aktiv livsstil
– Ar
– Efter sygdom/medicin

Når du booker tid til behandlingen får du udleveret en brochure hvori du kan læse alt hvad der er værd at vide omkring mikropigmentering, samt hvad du skal være opmærksom på. Derudover får du en lille folder, hvori du skal udfylde spørgsmål vedrørende hårfarve, øjenfarve, hudtone osv. Herigennem sikrer vi at du som kunde får præcis den farve, som passer til lige netop dig, og du kan gå herfra med et tilfredsstillende resultat, der ser naturligt ud.

Selve proceduren foregår således at der først påføres bedøvelse, som skal virke i ca. 30 min, hvorefter der laves en optegning af området med ikke permanent tusch. Behandleren korrigerer i samråd med kunden, og der permanenttegnes ikke før både behandler og kunde er helt tilfredse med resultatet!

Umiddelbart efter behandlingen vil farven være meget kraftig, men den vil aftage og blive mere naturlig når sårhelingen er færdig. I dagene efter skal der påføres en After Care balm, som gerne bruges i løbet af dagen, indtil mikropigmenteringen er fuldstændig helet. Efter 4 uger kan der bookes tid til en retegning, som er inkluderet i prisen.

Vælg din behandling til permanent makeup herunder